BREAKFAST IN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


5 sterren uit 176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Breakfast in Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 12:54 Werkelijk heerlijk gegeten. Je merkt dat alles hier met veel zorg en liefde wordt gemaakt. Ik had de acai bowl, een croissantje en de kipwrap. Allen erg goed.
16 dec 2022 om 12:38 Er was iets misgegaan met mijn bestelling, dat kan natuurlijk een keer voorkomen. Het gaat er vooral om hoe een restaurant dat oplost. Keurig opgelost en een heerlijk ontbijt ontvangen. Zeker een aanrader
16 dec 2022 om 11:26 Best breakfast / brunch spot in Rotterdam!
16 sep 2022 om 21:33 Ben je op zoek naar kwaliteit? Je wordt rijkelijk beloond.
23 jun 2022 om 13:31 Snel geleverd en zeer goede kwaliteit. Ga zo door! kleine tip, doe er een servetje bij ;) om na het aflikken van de vingers de vingers weer droog te maken.
10 jun 2022 om 15:14 Het was weer heerlijk en kleurrijk de avocado smash met alles erop en eraan. Ik heb geluk met zo'n all-day-breakfasttentje in de buurt! Meestal stap ik binnen, maar vanwege quarantaine gebruik gemaakt van thuisbezorging. Prima service! Dank
1 jun 2022 om 13:19 We hadden een flinke bestelling! Het was top geregeld en erg smakelijk! Bedankt voor de goede service en het lieve kaartje
26 apr 2022 om 22:53 Vandaag de tunamelt gekozen, was erg lekker! Ben ook helemaal fan van de heerlijke worteltaart!
24 mrt 2022 om 18:37 Heerlijk eten! Echt HDP!