BREAKFAST IN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Breakfast in Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

12 jan 2024 om 16:05 Het was echt heerlijk!!! Wij hadden het broodje Tokyo met avocado en ei. Echt zo lekker!!
3 jan 2024 om 13:35 Was super lekker, echt m’n favo broodje!
19 dec 2023 om 11:06 The food was completely cold.
15 dec 2023 om 16:19 Super zoals altijd! En ontzettende bedankt voor de lekkere kerstverrassing :)
4 dec 2023 om 17:34 Het eten was heel erg lekker en super snel bezorgd.
1 dec 2023 om 13:01 Best sandwich ever! Had de Saigon en was echt smullen.
21 nov 2023 om 13:01 Excellent food and dwlivery. The delivery guy was very cool, we have the same nationality, so it was very funny to have a few words in hungarian. :)
2 nov 2023 om 12:10 De BIR platter is altijd super lekker en vers. Fijn om te laten thuisbezorgen, maar ook een aanrader om daar te eten!
3 okt 2023 om 19:50 Hands down the best breakfast place in Rotterdam. Being going here since they opened 5+ years ago and it’s still my go to! Highly recommend !
26 mei 2023 om 15:04 Sandwich was niet te vreten helaas :( tosti ham kaas viel nog mee
19 apr 2023 om 17:31 Heerlijk ontbijtje! Je proeft de liefde die er in zat.
7 apr 2023 om 13:20 Super lekker! De tosti was nog warm en de avo smash was om je vingers bij af te likken. Ga zo door dames!